Kort na de uitoverwinning in Maarssen, afgelopen zaterdag, mocht NVC HS2 maandagavond opnieuw aantreden. Op een laat tijdstip voor een door-de-weekse dag (21:30 uur) kwamen de lange mannen van VCV HS2 op bezoek.

In de aanloop naar deze wedstrijd waren en wel wat zorgen aan Nieuwegeinse kant, want de ene na de andere speler melde zich afgelopen maandag ziek (sterkte bij het herstel mannen!). Uiteindelijk kon er toch een team worden geformeerd waarbij er zegge en schrijven precies één wisselspeler was.

Of de wedstrijd met weinig spelers (te) veel kracht koste of dat de tegenstander uit Veenendaal super gemotiveerd was; dat was niet vast te stellen, maar de wedstrijd zou uiteindelijk bijzonder spannend worden.

Anders dan de einduitslag doet vermoeden, was het dus bepaald geen “walk over” voor NVC en er moest voor ieder punt worden gestreden. Uiteindelijk stond er wel een prachtige 4-0 overwinning voor onze mannen op het scorebord, met de setstanden 29-27, 25-20, 25-22 en 25-23.

NVC HS2 neemt door deze overwinning ineens de tweede plek op de competitieladder in, waarbij wel moet worden gezegd dat er respectievelijk 3 en 2 wedstrijden meer zijn gespeeld dan de nummers 3 en 4 op de ranglijst. Maar voorlopig staat ons team op een prachtige 2e plaats.

Aankomend weekend hoeft NVC HS2 niet te spelen en zaterdag 14 december staat de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar op het programma. Dat is een uitwedstrijd bij de nummer 6 van dit moment; VV Utrecht. 10 januari 2020 is dan weer de eerste thuiswedstrijd tegen Soesterberg.

Alle supporters dank voor jullie steun en vast fijne feestdagen gewenst. Het vuurwerk heeft NVC HS 2 al geleverd.