30 januari was er al te merken dat onze club NVC op veel betrokkenheid kan rekenen. Ruim 70 man gingen onder leiding van Dorien Tenhaeff van de Nevobo in groepjes aan de slag. Einde avond vormden ruim 20 vrijwilligers een groep die aan de slag ging met alles wat deze avond is besproken.
Afgelopen woensdag 20 februari was deze tweede bijeenkomst en wederom onder de bezielende leiding van Dorien Tenhaeff werd dieper ingegaan op wat eind januari was geopperd. Centraal stond welke stappen NVC moet we nemen om naar een gezellige, bruisende en resultaatgerichte vereniging te komen.

Misschien even goed om stil te staan dat er al een heleboel goed gaat en al reeds wordt opgepakt door mensen binnen onze club. Maar waar de komende tijd aan gewerkt wordt is de transparantie en communicatie voor het nieuw seizoen. En uiteraard moet er naast de huidige penningmeester ook een nieuw bestuur worden geïnstalleerd.

Aan het einde van de avond leidde tot een groep van 8 mensen die zich gaan bezighouden met het zoeken naar een nieuw bestuur. Zij vormen een soort van “interim bestuur”, wanneer er tussentijds beslissingen genomen moeten worden zullen zij zich hierover buigen, in samenspraak met de penningmeester, Annemieke Matena. Kees Verwei, Sander Bos, Willem Blankevoort, Martijn van Verseveld, Ria van der Spek, Margien Bootsma, Heleen Steenbeek en Floris van Harsselaar zullen zich de komende tijd gaan inspannen om een nieuw bestuur te gaan formeren.

Wij zullen jullie de komende tijd via de site op de hoogte houden.