Voor komend seizoen mag NVC DS 1 minstens 3 nieuwe speelsters verwelkomen!

De eerste nieuwe teamie die wij mogen introduceren is Seline van den Oever. Een 19e jarige spelverdeelster die VV Amsterdam DS1 verlaat om samen met ons het ambitieuze 2e divisie avontuur te starten. Lekker volleyballen, fitnessen of kickboksen af en toe lekker terassen met de vrienden, sportieveling Seline is altijd wel ready voor een lekkere ice tea of bacardi fanta.. Ligt volledig aan het tijdstip.. natuurlijk. Gezellig en bijzonder fanatiek is hoe we haar hebben leren kennen en schijnbaar is haar bijnaam ‘de Brul’..Wij zijn enorm benieuwd wat voor gekke fratsen de Brul voor ons in petto heeft!

Guess who’s back, back again

Michelle’s back, tell a friend

Jaaa je las het goed, we mogen tevens de 26 jarige Michelle Murk weer terug verwelkomen in het eerste damesteam van NVC. 7 jaar geleden stond ze voor het laatst in het veld waar ze als ukkie was begonnen bij Nivoc. Maar de laatste tijd begon het dan toch echt weer te kriebelen. Na de eerste training, waar ze ons even goed ging beoordelen of we écht konden ballen, was het volleybalvirus weer helemaal terug! Het enthousiasme sprak haar direct aan, de spierpijn was echter andere koek. Als docent biologie in het dagelijkse leven, speurend naar allerlei feiten over planten en dieren liet ze toch haar leerlingen maar dingen oprapen die op de grond waren gevallen. Zet je schrap, Ronald en Wout zorgen vast voor meer spierpijn in augustus! Het is in ieder geval een goede training voor als je straks achter je kleine neefje moet aanrennen!

De derde en voorlopig laatste aanwinst die wij mogen toevoegen aan onze selectie is een talentvolle diagonaal. Zare van Haaren! De pas 17 jarige Zare is een sociale creatieveling, ze houdt van tekenen en gezellig met vrienden zijn en natuurlijk een lekker potje fanatiek volleyballen. Na de training of wedstrijd drinkt ze nog netjes Ice Tea en vermijdt ze schoolwerk met alle liefde.  Vorig jaar speelde zij al 2e divisie voor Irene DS 1 waar handhaving een mooi resultaat was aan het eind van het seizoen. Toch besloot ze Bilthoven in te ruilen voor Nieuwegein en daar zijn wij ontzettend blij mee, want deze topper gaat shinen en een top seizoen draaien voor NVC!

Met Ronald Huizinga en Wout van Velzen aan het roer, Amber Melis ergens in het achterveld, Annika Imhof hangend op een steek, Donna van Veldhuizen duikend voor de bal, Floor Meuleman blokkerend als een kast, Ilse van Kippersluis met een keiharde bal rechtdoor, Maaike van den Berg serverend alsof er niemand staat, Michelle Murk helemaal terug in de actie, Priya Sardjoe rennend naar de tweede bal, Seline van den Oever speelt de tegenstander helemaal weg & Zare van Haaren die verrassend een bal in de drie pompt ! #TeamYellow19/20

Voorlopig is dit het dan, met in ieder geval 10 speelsters en 2 trainer/coaches gaan we in augustus starten aan het nieuwe seizoen. Of dit de uiteindelijk complete selectie is weten we pas over een aantal weken, maar voor nu zijn we heel erg blij met de nieuwe aanwinsten en gaan we met een gerust hoofd de zomer in wetende dat we daarna vol aan de bak kunnen! 

Met dit laatste bericht gaan we dan nu toch echt op volleybalvakantie! Fijne en vooral sportieve zomer toegewenst!

NVC DS 1