Het abrupte einde van de competitie betekende voor ons…dat we handhaving binnen hadden! Het zou ongetwijfeld een spannend slot van de competitie zijn geweest, waarbij wij alle vertrouwen hadden in onze kracht. Ondanks alles zijn wij toch bijzonder trots dat wij de competitie hebben overleefd. Het was niet makkelijk, het was soms zwaar maar met het welbekende enthousiasme van dames 1 hebben wij de competitie afgesloten als de veilige nummer 10! #TeamYellow #WeDidIt

Wat hadden we het toch graag samen gevierd, samen met elkaar en samen met de supporters. Helaas liep het allemaal anders. Het abrupte einde betekende namelijk veel meer voor dit team. Het betekende ook dat wij noodgedwongen nu al afscheid moesten nemen van speelsters die de club gaan verlaten om hun ambities elders na te jagen, van speelsters die jarenlang voor de club gespeeld hebben en van speelsters die ons dit seizoen kwamen versterken. Het betekende ook dat er een paar hun volleybal hoofdstuk af moeten sluiten zonder te weten dat ze hun allerlaatste wedstrijd al hadden gespeeld. Het betekende dat twee trainers hun missie en visie niet zelf mochten afsluiten en in het veld konden zien dat de doelstelling van handhaving was gelukt.
Geen passend afscheid, geen laatste keer shinen met z’n allen en geen laatste keer keten na een verrassende comeback. Het enige wat we mogen koesteren zijn de mooie herinneren die we samen binnen en buiten het veld mochten meemaken.

De volgende generatie, de volgende selectie wensen wij heel veel succes en plezier het komende jaar en de jaren die komen gaan. Het stokje kunnen we niet fysiek overdragen.. Maar hé dan doen we het zo!

Wij gaan ons clubbie, de supporters, de vrijwilligers, het schrijven van verhalen, het bijhouden van de instagram en natuurlijk elkaar.. allemaal.. we gaan het allemaal missen!

Bedankt voor alle jaren, seizoenen, support en gezelligheid.

Veel liefs,

Oud speelsters van NVC DS 1