De periode na het einde van een competitie is altijd een beetje van alles en een beetje van niets. Het liefst trainen we de rest van de komende twee maanden op het zand, maar dit weer.. jongens ugh.. dit weer is even niet zo gunstig. Dus proberen we andere leuke dingen in te plannen.. op donderdag 9 mei stond namelijk een toffe wedstrijd op de planning. Het Militair Volleybalteam Dames wilde tegen ons oefenen! Daar hoefden we niet lang over te twijfelen, een oefenpot daar staan we altijd voor open! (Vooral als we 4-0 winnen ofcourse 😎💪🤩)

 

Klein obstakeltje… geen trainer/coach en een geblesseerde. Maar wij deinzen niet terug voor een uitdaging, sterker nog dan spelen we toch gewoon 4 volle sets alles? We wilden wel laten zien dat wij op niveau konden spelen en dat je in Nieuwegein nooit makkelijk punten kan komen ophalen.. ook niet bij een oefenpot. Er volgden 3 leuke sets waar we steady speelden en bij vlagen zelfs het 2e divisie niveau konden aantikken. We waren lekker vrij uit aan het spelen en genoten echt van het volleybalspelletje. De 3 sets wonnen we redelijk gemakkelijk en we kwamen nooit echt in de problemen. Beide teams wilden nog een 4e set spelen, dus letsgo! Het concentratieniveau was echter wel een stuk lager en onze tegenstanders maakten het ons ook wel echt moeilijk op het eind. Gebruik makend van onze dommige foutjes stonden we ineens voor een spannend einde van de set. Even uitspreken naar elkaar dat we de laatste vijf punten vol voor de overwinning gaan, geen bal op de grond, geen laffe ballen en precies doen waar we goed in zijn. Elkaar helpen, corrigeren en afmaken die handel! En zo viel ook de laatste set in handen van NVC.

Voor een team dat elkaar eens in de maand ziet, nauwelijks kunnen trainen vanwege uitzendingen en werkzaamheden binnen de Marechaussee/Landmacht/Marine/Luchtmacht, konden ze prima mee! Klasse ladies en staff succes richting China en #ThankYouForYourService!