Prestatie geleverd.. maar het resultaat laat nog even op zich wachten.

Afgelopen zaterdag mochten wij in ronde 1 van de Nationale Beker spelen tegen AVV Keistad DS 1, Leyton DS 1 en Halley DS 1. Aangezien zaterdag pas de 2e keer zou zijn dat we met 6/7 mensen in het veld stonden, hadden we eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen. Het enige waar we zaterdag voor gingen was ons eigen spel en zo goed mogelijk meedoen met de tegenstander zodat we tevreden terug konden kijken naar een leerzame dag. Eerder in de week vielen zowel Floor als Michelle uit met blessures en konden ook niet 100% fit starten. Een lastige opgave voor de kapiteinen en ook voor ons, want de trukendoos moest open…

Kansloos waren we niet, sterker nog we zaten steeds ontzettend dichtbij een setwinst. We lieten al hele mooie dingen zien, konden prima mee met het niveau en bij vlagen waren we zelfs bezig met ons eigen spel en moest de tegenstander aanhaken. Aan inzet en motivatie lag het niet, we gingen vol maar stonden uiteindelijk met lege handen te kijken hoe Halley DS 1 de volgende rond bereikte. Als we compleet waren geweest, ja dan zat er meer in.. dat weten we wel zeker. Want als we dit niveau kunnen neerzetten met een trukendoosformatie… dan komt het wel goed in de competitie!

Fit worden, blessurevrij blijven en afstemming. Een simpel doel om uiteindelijk handhaving veilig te stellen. We gaan er vol voor en kijken uit naar de start van de competitie a.s. zaterdag!!!

NVC DS 1 vs. AVV Keistad DS 1
21 September in Sport- en Evenementencomplex Merwestein om 17:30 op ons vertrouwde centercourt. Tot dan!

Let the games begin! #GoNVC #TeamYellow #BOMBA

-Priya