Volleybalclub NVC uit Nieuwegein heeft zich versterkt met Marijn ten Barge. Hij komt over van Prima Donna Kaas Huizen en gaat bij NVC de concurrentie als passer-loper aan met Vincent van der Meer en Luc Lappee. De 16-jarige jeugdspeler heeft afgelopen jaar zijn debuut gemaakt in jeugdoranje en werd vorig jaar 2e op het NK Jeugd Beachvolleybal. Bij NVC krijgt hij de kans om zich verder te ontwikkelen op eerste divisie niveau.

NVC heeft net als vorig jaar de randvoorwaarden weer goed voor elkaar. De club zorgt ervoor dat het team drie keer per week kan trainen en er is in het trainingscomplex de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te fitnessen. Daarnaast wordt het team verder begeleid door een team van fysiotherapeuten.

Het eerste team van NVC neemt afscheid van Rolf ’t Jong, Sander de Wit en Menzo Tanis. Met Marijn ten Barge is er één plek dus weer ingevuld. NVC heeft nu 9 spelers en zoekt nog een spelverdeler en middenspeler. Geïnteresseerde spelers kunnen zich melden bij de technische commissie van NVC of bij trainer Floris van Harsselaar.