Onze vereniging heeft leden in de leeftijd van 6 tot 70+. Iedereen speelt op zijn/haar eigen niveau volleybal in de juiste leeftijdsklasse, de een puur recreatief, de ander om de top te bereiken. Lid worden bij NVC betekend veel gezelligheid en sportplezier. 

Nieuwe leden

Ben jij benieuwd naar onze vereniging en wil je graag een keer meetrainen? Dan kan, je mag namelijk 3 keer gratis meetrainen om de sport te ervaren en de sfeer te proeven. Klik hieronder op ‘Ik wil meetrainen’ en stuur een mailtje naar onze secretaris. (werkt de link niet: secretaris@nvc-nieuwegein.nl en vermeld in het onderwerp Meetrainen)

Heb je een paar keer meegetraind en wil je lid worden? Nog beter! Welkom. Klik dan op aanmelden 

Opzeggen

Als je lid bent van NVC, ben je dat voor een heel seizoen. Wil je opzeggen, doe dat dan vóór 1 juli van het nieuwe seizoen. Zeg je later op, dan ben je voor het hele seizoen contributie verschuldigd. Dit staat in de statuten van onze vereniging. Voor jeugdleden is er een uitzondering. Zij kunnen per half jaar opzeggen, dus ook vóór 1 december.

Opzeggen doe je door een brief (met afmeldingsformulier) te sturen naar de ledenadministratie p/a Havezatedrift 26, 3436 CE Nieuwegein, of een e-mail te sturen naar ledenadministratie@nvc-nieuwegein.nl.