Verslag VOC Maarssen – NVC (uit wedstrijd)

Aan deze wedstrijd hing niets meer van af, het kampioenschap was ten slotte al ‘in the pocket’. De meiden konden dus rustig aan hun spel spelen maar des al niet te min gingen ze natuurlijk voor de winst! De trainer, Ed Lasut kon er deze wedstrijd helaas allebei niet bij zijn en dus vroeg hij of de moeders van Luana en Amelle de honeurs wilde waar nemen.
Vandaag moest MC1 tegen de ploeg die onderaan in de competitie staat, dus er was niet te vrezen?! De eerste set wonnen ze ook met gemak! 10-25! Wat een overmacht! Maar in de tweede set herpakte het andere team zich en wonnen ze, zij het nipt, met 25-21.
Geeft niet, kan gebeuren…wij kunnen ons ook herpakken, toch?! Helaas dat gebeurde niet en moesten ze in de derde set ook de winst afstaan met 25-23…gggrrr… oke dan gaan we voor een gelijkspel, maar nee de flow was er uit en de laatste set moesten ze ook het onderspit delven en verloren ze met 25-16.
Jammer om zo het seizoen af te sluiten, maar niets aan te doen! We denken dan nog maar even terug aan de vorige wedstrijd waarin we het kampioenschap wonnen!

Het wedstrijd seizoen zit er op, nu nog even lekker doortrainen en dan na de vakantie er weer vollop tegen aan!