HR4Hoewel HR 4 het gehele seizoen geplaagd werd door blessures en bij de laatste wedstrijd onze penetrerende spelverdeler vanwege een landurige blessure verstek moest laten gaan en ook een van de oudste aanvallers afwezig was, is het toch gelukt HR 2 voor te blijven. Het gehele seizoen was er een vriendschappelijke doch harde tweestrijd die dan eens door HR 2 dan weer door HR 4 werd gewonnen. We waren meestal aan elkaar gewaagd. Maar het eindresultaat: HR 4 nr 9 en HR 2 nr 12 mag er zijn en suggereert toch dat er van enig niveauverschil sprake is.
Wanneer er veel nieuwe team worden aangemeld zal dit tot gevolg hebben dat HR 2 gaat degraderen naar de D-poule. We zullen hen missen.

Helaas moet ook worden gemeld dat onze teamgenoot Perry niet meer kan meespelen vanwege knieproblemen. Hij zal zich gaan concentreren op het voetbalspel. Dat is minder intensief. Perry: bedankt voor de afgelopen jaren dat we samen mochten spelen. Bedankt ook voor jouw nieuwe inzichten in spelmethodiek al werden die niet door allen begroet. Toch: het ga je goed.

Albert van het Hof
HR 4