Even voorstellen!

Met de komst van een nieuwe website, ook de komst van een nieuw ‘webcare team’! Wij zijn Dianne van Genderen (Dames 2) en Heleen Steenbeek (moeder van Luana, MC1)​.

Wat doen wij? Wij zorgen ervoor dat berichten, wedstrijdverslagen en nog veel meer goed beland op de website.

Heb jij suggesties, vragen en/of verzoeken voor de website/ social media? Stuur dan een email naar: website@nvc-nieuwegein.nl  

Ik ben Dianne van Genderen en ik speel in dames 2 sinds 1,5 jaar. Ik volleybal al sinds ik erg klein ben en ben ook niet van plan om er ooit mee te stoppen, haha. Ik studeer nu Mediamanagement en marketing op het Grafisch Lyceum Utrecht (laatstejaars). Naast mijn studie ben ik graag creatief bezig en gefocust op sporten.

Ik ben Heleen Steenbeek en mijn dochter Luana speelt sinds september 2017 bij MC1. Luana heeft het erg naar haar zin en heeft veel plezier in het spelen van wedstrijden. En ik vind volleybal ook een leuk spelletje om naar te kijken! ​Ik werk 4 dagen in de week bij de Nederlandse Vereniging van ziekenhuizen als communicatieadviseur. Ik organiseer ledenbijeenkomsten voor alle mensen die in het ziekenhuis werken, voornamelijk voor de bestuurders van de ziekenhuizen, maar ook voor o.a. HR-adviseurs, hoofden zorgadministratie of ICT-managers. ​