Zaterdag 21 september mochten we de competitie openen tegen AVV Keistad Dames 1. Een hoger niveau, sneller spel maar vooral een leuke pot stond op ons te wachten. Aanhaken konden we, brutaal een voorsprong pakken lukten ons ook nog.. maar het echt afmaken en binnenhalen van een set was nog net een stapje te ver. Een terechte overwinning voor Keistad en wij konden slechts ontzettend balen dat we onszelf niet beloond hadden met een puntje of twee. 0-4… een valse start wellicht?

De eerste echte wedstrijd in de 2e divisie begonnen we een beetje onwennig. Ook deze wedstrijd mochten we in een trukendoos formatie spelen, ‘roeien met de riemen die je hebt’. Het was hard werken om mee te spelen, we konden nog niet echt ons eigen spelletje neerzetten. Bij vlagen stegen we boven onszelf uit en lieten we zien waarom dit team misschien wel een gevreesde underdog kan worden. Keistad speelde slim en maakte het ons lastig door af te wisselen met harde geslagen ballen en korte prikballen. Uiteindelijk was de hoge servicedruk en het constante spel van de tegenstander de echte reden dat wij aan het eind met lege handen stonden.

Het was een wedstrijd waar we van balen omdat er meer in zat, maar het was ook een reminder dat we op de goede weg zitten. Als wij de focus erbij houden, weer een volledige fitte selectie hebben en keihard blijven trainen… oh en natuurlijk het enthousiasme niet vergeten… Jaa dan gaat het komen, het duurt lekker lang maar de punten komen straks vanzelf wel.

Wij wensen iedereen een succesvolle en vooral sportieve competitie toe ! Fijne zondag en tot de volgende thuisdag 😎

#TeamYellow #BOMBA #GoNVC

– Priya