Trainer Floris van Harsselaar heeft zijn contract verlengd bij NVC. Het bestuur van de Nieuwegeinse volleybalclub is blij met de verlenging van de trainer/coach die komend seizoen zijn twaalfde seizoen ingaat: “Floris is een bevlogen trainer met een bewezen staat van dienst als opleider, hij is als geen ander in staat om spelers beter te maken en een hecht team te creëren.”
In het afgelopen seizoen was NVC Heren 1 aan het knokken voor lijfsbehoud in de Eerste Divisie B, nadat het team het jaar daarvoor was gepromoveerd. Vanwege de coronacrisis is er besloten niet meer te volleyballen dit seizoen. De bond heeft een extra topdivisie toegevoegd, hiermee is de missie handhaving geslaagd.
“Ik voel me erg op mijn gemak bij NVC, een club waarbij op sportief gezien enorme mogelijkheden liggen, maar er is ook veel aandacht voor gezelligheid en saamhorigheid”, aldus Van Harsselaar.

Voor komend seizoen neemt het team van de Nieuwegeinse eerste divisionist afscheidt van drie spelers. Op dit moment is de club in gesprek met een aantal spelers om het team voor het nieuwe seizoen aan te vullen. De gesprekken met een tweetal spelers zijn in een vergevorderd stadium, laat de club weten. Daarnaast is er afgelopen seizoen veel geïnvesteerd in het laten meetrainen van jonge talentvolle spelers, mogelijk wordt het team deels hiermee aangevuld. Wanneer hierover meer nieuws is dan zullen we dit laten weten.
Alle randvoorwaarden zijn voor komend seizoen weer ingevuld. Zo beschikt Van Harsselaar weer over 3 wekelijkse trainingen, kan het team onbeperkt gebruik maken van een fitnessschool en is er de mogelijkheid voor fysiotherapie. “Op deze manier kunnen we spelers komend seizoen weer maximaal begeleiden, zowel op volleybalgebied, maar ook op het fysieke vlak door een op maat gemaakt krachtprogramma,” zegt Van Harsselaar trots.

De selectie voor komend seizoen is nog niet helemaal rond. NVC is nog op zoek naar een middenspeler en een spelverdeler. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheden krijgt om je maximaal te ontwikkelen, neem dan contact op met TC van NVC of rechtstreeks met Floris van Harsselaar.