13 April 2019

Als je het seizoen begint met 3-1 winst tegen VVU DS 3, dan sluit je het seizoen uiteraard ook af met 3-1 winst tegen VVU DS 3. Een wedstrijd waar het voor ons nergens meer om ging…maar we waren wel gemotiveerd genoeg om nog 1x voor de winst te gaan.

Zaterdag = volleybaldag, de allerlaatste van het seizoen alweer ! Na een thriller bij H1 gezien te hebben mochten we als kampioenen het veld betreden. Voor VVU DS 3 stond alles op het spel. Handhaving, PD of toch directe degradatie. Wij wilden dolgraag de 80 punten aantikken dus moesten we nog 1x aan de bak. Set 1 starten we als zoals we het hele seizoen gestart waren, chaotisch, rommelig en gewoon niet ready. Het duurde eventjes voor we op gang kwamen, maaar toen liep het wel als een treintje. Mooie aanvallen, goede reddingen en we hadden VVU DS 3 te pakken. Set 1 wonnen we met 25-17. Set 2 liep niet zo lekker, de stabiele passing nam een pauze en we waren weer lekker dom bezig. We verliezen de set met 18-25. Set 3 pakken we het heel anders aan, het liep beter dan de vorige set maar het bleef hard werken. VVU werkte ontzettend hard om elke bal van de vloer te houden. De motivatie aan de overkant was zichtbaar hoger maar wij hadden er een nonchalant antwoord op. Gewoon ons eigen spelletje spelen en hopen dat het genoeg was. We wonnen de set met 25-20. Set 4 wonnen we weer overtuigend, na alle lange rally’s, met 25-15. VVU helaas veroordeeld tot degradatie en wij onze doelstelling behaald, 80 punten olé ! En next was de grote afscheidshow…

We begonnen met de publiekswissels voor de toppers die ons helaas gaan verlaten. We wonnen en konden voor de laatste keer met z’n allen juichen en zingen want het seizoen was voorbij. De huldiging voor Ed volgde, 43 jaar als scheidsrechter actief voor de nevobo was een gouden speld waard. We namen afscheid van Rich en Rich van ons. 25 jaar onze trouwste supporter en verzorger.. we gaan je missen !

Carien zegt gedag na 7 jaar dames 1, wat gaan we je inzicht en harde aanvallen missen ! Succes bij je volgende club en we zien je graag op de tribunee!!! X Janine zegt gedag na 5 jaar dames 1, wat gaan we je harde service en mooie middenballen missen ! Succes bij je volgende club en we komen elkaar vast snel weer tegen in de hal ! X Woody, wodka…woodster. 2 jaartjes dames 1 en je gaat alweer weg. Succes bij de volgende club en bij het volgende feestje join je ons weer toch !? X Ellie, wij wensen je veel succes met alles wat er komen gaat. Pas op jezelf en als je de eredivisie haalt..betaal jij entree toch ? X Joris, jumpsquats..goldstrike..koffie en analyses. Alle ingrediënten die nodig waren om van ons kampioenen te maken. Goud letterlijk goud. Bedankt coachie en tot volgend jaar op de tribunee? X

Alle vrijwilligers bedankt voor alle inzet het afgelopen seizoen. It was fun ! Tot volgend jaar !!

Wij eindigen met 80 puntjes, het kampioenschap en een lichte kater. We kijken met vertrouwen naar de toekomst… maar eerst genieten van een lekkere zomer vol zon en beachvolleybal !

Tot volgend seizoen en een fijn weekend allemaal!