De afgelopen tijd zijn er geen wedstrijdverslagen geplaatst of andere leuke nieuwtjes.. Maar achter de schermen wordt er heel hard gewerkt! De voorbereidingen om de nieuwe teamindelingen te maken zijn namelijk in volle gang! De Technische Commissie en het bestuur zijn nu in gesprek met alle trainers. De trainers hebben enige tijd geleden al bij hun teams uitvraag gedaan naar hoe men het afgelopen seizoen heeft ervaren en wat hun visie is op het komende seizoen. Dit jaar is de competitie abrupt ten einde gekomen en daardoor is het erg lastig om een nieuwe indeling te maken, want er kon nog niet in eventuele nieuwe samenstellingen getraind worden.

Maar zodra we de concept indeling klaar hebben zal deze met iedereen gedeeld worden. We kijken nog even naar de beste methode om dit te doen ivm de maatregelen mbt de corona crisis.

Mocht je straks vragen hebben over deze nieuwe indeling of je hebt nog ideeën hierover, bespreek dit dan in eerste instantie met je eigen trainer of wanneer dit niet kan met de Technische Commissie via email-adres: technischecommissie@nvc-nieuwegein.nl.